april 24, 2019

BID MANAGER

Är du en social person med ett utpräglat sinne för affärer som kan uttrycka dig knivskarpt i skrift? Har du en stark analytisk och strategisk förmåga som kan hjälpa dig när du tar dig an anbud? Då är det dig vi letar efter!

Beskrivning

LEVEL Security söker efter en person som vill axla rollen som ansvarig Bid Manager för bevakningstjänster inom offentlig upphandling.

Rollen: Du kommer att ansvara för hela anbudsprocessen, allt från bedömning och analys av förfrågningar till utformning och paketering av färdiga anbud. Det viktigt att du kan plocka ut det som är betydelsefullt i en stor mängd information, utveckla och ta fram texter och dokumentation till anbuden, samt kvalitetssäkra dessa.

Vi ser därför att du är en strategisk och analytisk person med ett utpräglat sinne för ordning. Med fokus på att sälja in vår organisation på ett pedagogiskt, kreativt och intressant sätt hoppas vi att du förstår vikten av en bra utformad och välskriven text.

Dina egenskaper: Vi tror att du har erfarenhet av självständigt anbudsarbete och har tidigare erfarenhet av att projektleda både privata och offentliga upphandlingar inom bevakningsbranschen. Vi ser gärna att du är självgående i det arbete du tar dig för men även trivs att arbeta i grupp. Det krävs således att du är en ambitiös person som ser till att det du lämnar ifrån dig alltid håller hög kvalité. Du bör ha ett gott affärssinne samt förstå vad som gör att en text blir intressant och ha ett genuint intresse för text samt textbearbetning.

Vi vill ha dig som är driven! Vi vill inte bara lämna in anbud, vi vill lämna in de vinnande anbuden, vilket är din uppgift.

På LEVEL Security blir du del av ett engagerat, framåtlutat och positivt gäng som varje dag hjälper företag, personer och organisationer till en tryggare tillvaro. Arbetsplatsen präglas av ett stort personligt engagemang och framåtanda. Vi jobbar aktivt och tillsammans för att vara den bästa leverantören av säkerhetstjänster för våra uppdragsgivare och den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare.

Kravprofil

  • Minst ett par års erfarenhet av arbete med anbudsprocessen i sin helhet riktat mot bevakningsbranschen
  • Erfarenhet av att arbetat med avtal
  • Erfarenhet av att leda och driva projekt
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift även på engelska

Meriterande

  • Kunskap om lagen om offentlig upphandling (LOU)

Omfattning och tillträde

Heltid, tillsvidare. Start enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansökan görs via info@levelsecurity.se

Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar. I rekryteringsprocessen kommer det att läggas extra vikt vid hur du uttrycker dig i din ansökan och vi hoppas att den utmaningen känns både motiverande och lockande.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!